Vertrekdatum staat vast, het is 14 mei.
6 mei 2010 - Den Haag, Thuis, Nederland
Op de 14e mei vertrekken wij, maar eerst gaan we langs Zeewolde.
Wat is daar aan de hand, vraag je je nu hoogstwaarschijnlijk af.
Ineke doet mee met de eeste Nederlandse Keramiek Biënnale.
De opening is op de 15e maar het moet eerst worden ingericht en dat gaat op de 14e gebeuren.
Marieke
Zo de vertrekdatum komt nu echt dichtbij, spannend hoor! Een hele fijne en goede reis, Mongolie lijkt me zo onwijs mooi! Ben benieuwd naar de foto's en zal jullie blog in de gaten houden.
Geniet er van en tot over een aantal maanden!
Groetjes,
Lotte
Erg leuk om jullie zo te kunnen volgen, ben reuze benieuwd naar de avonturen die komen gaan - as en weder dienende!
Veel plezier,hartelijke groeten,
Iris
Liefs en zoenen,
Kitty
Roza/Ben
Hartelijke groeten, Fam van Ofwegen zoetermeer
Een heel goede reis. Geweldig avontuur. Wij zijn benieuwd en blijven jullie uiterard volgen.
groet,
Marly en Leo
En na het ijsje bij de ""italiaan" ................
20.01 ..... Na svidenje!! Powodzenia!!
Lucy en Jules
De Iveco ziet er heel vrolijk uit, met al die landenvlaggen en HALLO in de diverse talen. Maakt vast en zeker een goede indruk bij ieder die je gaat ontmoeten.
Via wat surfen op het web ben ik op jullie site terecht gekomen. Op de website van Berry heb ik gezien dat jullie een Iveco 4x4 in België hebben gekocht.
Ik sta op het punt om samen met een goede vriend een zelfde auto aan te schaffen (ook uit België) om mee naar Nigeria te rijden. Het enige struikelblok is op dit moment de mogelijkheid om de auto op B-rijbewijs te zetten. Is dat jullie gelukt? Ik kom er niet uit. Iveco geeft tegenstrijdige informatie.
Op jullie kaart zie ik dat jullie van plan zijn om ook naar Mongolië te rijden. Heel erg gaaf! Toevallig ben ik er een paar maanden geleden geweest. In Ulanbataar is een heel fijn guesthouse met een goede parkeerplaats met hek. De eigenaar is een nomaad geweest en kan je helpen de mooiste plekken en routes door het land te vinden. Het ligt midden in het centrum. Kijk maar eens op http://www.bolodtours.com/.
Ik hoop dat jullie antwoord kunnen geven en vooral heel veel plezier!!
Goede reis!
Edwin Jansen
jansen.edwin@gmail.com
Volgens mij is hun Iveco ook niet teruggekeurd, kenteken geeft aan "bedrijfsauto". Zie dit maar als voorinformatie.